luvcatz

Senaste inläggen

Av luvcatz - 3 december 2014 18:09

Total #regeringskris i Sverige. Löven kommer att utlysa ett omval till riksdagen den 29 december. Det finns ingen klar majoritet för budgeten som föreslogs så i mars får vi medborgare gå till valurnorna igen o jag undrar redan nu vad utfallet ska bli? Vilket parti gynnas av detta? Vilka missgynnas, vad betyder allt det här?

22 mars 2015 när det blir nyval, vilka partier har vi då? Vilka går o röstar? Har vi nya 18 åringar som kommer att rösta, kommer missnöjesrösterna öka? Jeezus - ett historiskt ögonblick för oss medborgare idag, blirre bättre eller sämre för mig nu är nog en fråga många ställer sig. För hur som haver så står man sig själv närmast o vi kommer att få ytterligare ett viktigt uppdrag - utnyttja vår demokratiska rättighet en gång till Inom en alltför snar framtid.


Ibland undrar jag vilken värld jag lever i. Ingen, allra minst politikerna - tror jag, ville detta. Jävlar, jag e förvirrad, jag gör som Doris i Filmen "Hitta Nemo" påminner mig själv om att fortsätta simma framåt - vilken (fisk) soppa!!!

Jag önskar alla fina en trevlig lill - lördag// fridens

 

 

Av luvcatz - 2 december 2014 20:19

Med god hjälp av Rosanna - som är mössdesignern o den som syr upp dessa, valde jag svart-vit rutigt på halva mössan o svart bakstycke med en reflex i form av en stjärna. nu kan de få bli kallt ute så man har anledning att skyla öronen. Som den stjärna jag är kommer jag även kunna synas ordentligt i trafiken. Ni har väl reflexer i vintermörkret?//luvcatz


Så här glad blev jag, visst matchar kappan mössan   

       

Av luvcatz - 1 december 2014 21:10

Nu äre inte långt kvar på detta år. Vart har tiden tagit vägen? 1 dec, tre plusgrader o något halkigt på morgnarna - ni har väl vintersulor på bilen? 

För många började julstressen med adventspyntandet kan ja tänka. Tänk på att ta hand om er själva, skippa köphysterin o tvångstankar om den perfekta Disney julen. Skänk en tanke o en peng eller kläder, leksaker o mat till de behövande. Ni kommer känna äkta glädje i att ge till behövande istället för att byta klappar till höger o vänster med släktingar ni knappt känner..... Unna er själva något ni eftersträvar o ta hand om er o byt julstressen mot julfriden. 

Jag började min julfrid med nagelfix hos finaste C, hon e bara för proffsigt duktig o så härlig att prata med - en härlig kvinna som ger energi. Jag e supernöjd//fridens


   

Av luvcatz - 30 november 2014 19:26

hahaha....


 

Av luvcatz - 30 november 2014 17:20

.... säger man nog inte.... Är det endast i Sverige vi har adventstraditionen med nedräkning o tänder ljusen fyra söndagar innan jul??

Jag önskar alla fina läsare en fin första advent//fridens


   

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2016
>>>

Gästboken - skriv till mig :)

Follow on Bloglovin

Bloggerfy

Fina bloggar

Fråga mig

2 besvarade frågor
Follow on Bloglovin

Tidigare år

google+

Besöksstatistik

Sök i bloggen

Arkiv

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se