luvcatz

Senaste inläggen

Av luvcatz - 29 december 2014 19:11

.... ont både nu o då, fast fasen så skönt att vara nyopererad o veta att 2015 kommer å bli så j-vla mycket bättre ang. sjuktid o att ha ont. En eloge till all fin personal som jobbar inom landstingets väggar i klämdagar som dessa. Man får se denna prövning som ett ministeg i den stora långa färden i livet.    Jag ser det från den ljusa sidan - ingen ångest att prestera i köket i nyårsblåsa på självaste aftonen - bara retreat o kropps samt själavård.

Imorse nedsövd - ikväll i soffan me tecknat, de duger för en klämdag.
Hur har er måndag varit so far?// fridens

Av luvcatz - 28 december 2014 02:56

Så har snön fallit o marken glimmar o gnistrar i vitt. Minus tolv o riktigt stjärnklart. De é klart man inte kan sova.
Julen fortsätter i lugnets tecken. En rofylld härlig julafton hos mor o sen hos gudsonen som faktiskt hade påhälsning av tomten. Det blev många julklappar o härligt nöjda o fullt sysselsatta ungar hela kvällen.
Jag läste nåt som fastnade i Beas blogg - människor borde bli mänskliga igen, så bra sagt, det ska alla öva på tycker jag. En del har det naturligt i sig medan andra får öva stenhårt - ge inte upp om mänskligheten. Det finns så otroligt mycket en människa kan göra för en annan. Var en förebild - även den minsta gesten märks.

God fortsättning alla fina läsare//luvcatz

Av luvcatz - 23 december 2014 07:02

.....dopparedan. Idag är sista vardagen innan jul. Många ska ut på vägarna ikväll för att fira julen med nära o kära eller ut o julhandlare det sista, var rädda om er. Det blir jul ändå   //luvcatz


 

Av luvcatz - 21 december 2014 12:19

Känns inte som julstämning nånstans... Det är inte vitt på backen som det egentligen bör vara. Vi är väl vana vid snö såhär dags på året? Idag o igår har vi haft soool, runt nollan o sol i hjärta o sol i sinne.

Gårdagen flöt på me fika på stan me finaste E o ett härligt skofynd   Tokbilligt, hade kostat 799:- var nersatt till 199:- o jag hade intjänad bonus, så priset blev 174:-. Snacka om fynd va? 

På förmiddagen har jag jobbat lite, har jour o hamnen som lastade båten fick inte plats med allt så vi fick lösa det. Solen är till vår fördel, vi nordbor älskar att tala om vädret o alla verkar vara på gott humör. Nu fåre bli en liten solig prommis. Jag önskar alla en fin o harmonisk fjärde advent//fridens


   

Av luvcatz - 19 december 2014 19:15

dar kvar till jul. Jag fick en klapp på skrivbordet idag - hur hittade tomten mig   Bara tio dar kvar till min operation. Hade gallstensanfall från onsdan till fredag morron. Blev endast halvdagar på the office för ja behövde verkligen åka hem o medicinera mig.... Jag e lite bitter på vår sjukvård ibland! Meeeh mitt i eländet ligger det en sån jättefin klapp på bordet o man får annat att tänka på. Har skickat digitala julkort till mina fina leverantörer o önskar alla fina läsare en fantastisk helg//luvcatz


"Livet ger oss åter det vi ger andra"//Ivo Andric


       

Av luvcatz - 18 december 2014 07:09

Snart helg igen - sex dagar kvar till jul, var rädda om er o ha en fantastisk dag alla fina läsare// fridens


 

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2024
>>>

Gästboken - skriv till mig :)

Follow on Bloglovin

Bloggerfy

Fina bloggar

Fråga mig

2 besvarade frågor
Follow on Bloglovin

google+

Besöksstatistik

Sök i bloggen

Arkiv

RSS


Skapa flashcards