luvcatz

Senaste inläggen

Av luvcatz - 2 november 2014 20:59

Har testat det här me nätdejting - känns som att ja ger upp nu.... Hur många grodor ska man behöva kyssa? Har ni fina läsare erfarenhet av nätdejting?

//luvcatz


 

Av luvcatz - 2 november 2014 11:26

... som jag över alla nya ord som folk, framförallt de yngre, slänger sig med   Här har ni en ordlista för oss dummies//fridens


 

Av luvcatz - 1 november 2014 21:59

True Love is Hard to Find

 Av luvcatz - 1 november 2014 16:30

Inatt var jag på akuten o fick smärtstillande, imorse var jag där igen o lämnade nya prover. Kom mig faktiskt för att fråga om högkostnadskort o hör o häpna - jag var uppe i summorna o de utfärdade ett kort åt mig så nu kommer inte mina besök att kosta mer..... Hade inte riktigt kläm på det där eftersom jag aldrig behövt uppsöka vården så ofta tidigare. Man lär så länge man lever.

Trots mitt nattliga besök så håller jag mig inbillningsfrisk o får oerhörd stöttning från familj o vännor. Min far var nattlig taxi, min mor servar mig med handling o matlagning o tantorna o lilla gudsonen kom o fyllde mitt hem med gemenskap, skratt o kärlek. När ska jag orka ge tillbaka?

Det är en regnig, kulen o stillsam allhelgonahelg, tänder ett ljus här hemma för de döda o ja njuter av livet och gläds åt att min fina orkidé slagit ut nya vackra blommor  - jag slipper ungar som springer på dörren för bus eller godis för vi har portkod i huset - bra va? Hur firar du allhelgonahelgen?

//fridens

 Av luvcatz - 30 oktober 2014 16:46

Imorse skrapade jag bilrutorna för första gången i höst. Två plus o sådär härligt molndisigt o halvmånen var fortfarande uppe vid sjusnåret när jag frusen brummade iväg. Idag möblerade jag om lite på mitt nya kontor på facket så man kan få lite arbetsro o få in ljuset utifrån där jag sitter. Kontoret är möblerat sen sjuttiotalet o man får göra sitt bästa för att göra det inbjudande o trivsamt..... Efter lunch gick jag tillbaka till mitt vanliga jobb o det var så trevligt att träffa kollegorna o försöka ta igen allt som hänt både under min sjukskrivning samt min frånvaro denna vecka på facket. 

I måndags kväll var jag hos fina C o fick naglarna gjorda. Hon e så fullbokad fram till jul så hon påminde mig vänligen idag om att redan nu boka tid i dec om jag vill ha fina julnaglar - tur det för nu hittade jag en kvällstid den 11 dec - Tack för den C    Nu e naglarna camouflagefärgade o det passar juh bra om jag tar fram vinterjackan som e mörkgrön snart. Tänkte rota fram den imorse fast Nä, det får bli när tempen kryper ner under nollan.  Nu har jag kommit hem o tänt värmeljusen, tänker inte röra mig ur fläcken ikväll, är så trött i huvet, brainfreeze efter så intensiva dagar med allt nytt - vad gör ni fina läsare denna torsdagskväll?

//fridens


   Av luvcatz - 30 oktober 2014 11:00

Vill bara säga att S-kakan är bland det godaste man kan ha till kaffet//fridens


 

Av luvcatz - 30 oktober 2014 06:30

Idag är första dagen i resten av mitt liv. Jag önskar alla fina läsare en tokigt härlig fantastisk dag// luvcatz


"Det är dåraktigt att be gudarna om det man kan åstadkomma av egen kraft"//Epikuros


 Av luvcatz - 29 oktober 2014 20:21

Min yngsta har en konstnärlig ådra o är väldigt pysslig av sig. Hjärtat pärlar tavlor. Hon gjorde bl.a ett superhäftigt porträtt på the Beatles som hon gav till sin käre storebror. den har jag tyvärr ingen bild på o min förstfödde har hängt upp tavlan i sitt nya hem.


Hjärtat gör porträtt o även andra motiv på beställning - vill ni beställa går det bra att göra en förfrågan via min blogg eller mejla mig.


 


Ser ni vilken kändis hon avbildar nu?


 

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2016
>>>

Gästboken - skriv till mig :)

Follow on Bloglovin

Bloggerfy

Fina bloggar

Fråga mig

2 besvarade frågor
Follow on Bloglovin

Tidigare år

google+

Besöksstatistik

Sök i bloggen

Arkiv

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se