luvcatz

Alla inlägg under juli 2015

Av luvcatz - 26 juli 2015 10:57

På fornnordiska heter söndagen solens dag, sunnudagr. Det är det definitivt inte över lilla Nypan idag. Plus 16 o det har precis blivit uppehåll av det ihärdiga regnandet som kom över oss igår.

Vi är rätt skonade från stormar o andra katastrofer men det är trist nog denna sommar att det inte har varit varmt nånstans i närheten av Sörmland. Skumt, men det är bara att gilla läget o njuta av inne-sittardagar. Det blir juh inte bättre än man gör det till o en varm pläd o mysljus får förgylla min sunnadagr.

Hela året har vi haft konstigt väder, vintern regnade bort o våren blev vi snuvade på o sommarvärmen är obefintlig - vad konstigt det känns, om man jämför med hur man föreställer sig att årstiderna ska vara. VI kanske får Englands underbara väder, plus tolv o konstant regnande....

Har iaf bokat in en solresa, fastän den bär inte av förrän i januari 2016, så den som väntar på någe gott får alltid vänta liite för länge.

Nu, huvudet på kudden o viiila, det är bästa återhämtningen för en trött gammal själ. Man får se vilken snygg kuddfrisyr man kommer ut med efter vilan  

Vad gör ni fina läsare en söndag som denna?//luvcatz


                           

Av luvcatz - 20 juli 2015 17:19

Hahaha, den är rätt bra denna//luvcatz


 

Av luvcatz - 20 juli 2015 12:11

Av luvcatz - 20 juli 2015 11:45

... Mjölner dundrar från en mörk himmel. Den härliga åskguden har bestämt sig för att ge sig till känna ordentligt.

Inleder första semesterdagen med en hemmadag, endast 13 grader ute. Det är helt ok att lyssna till regnsmattret på plåtbläcket o bara softa på balkongen under filten. De é juh ändå semester   

Jag har inte mycket att klaga på denna måndamorron, tvätten är tvättad, disken diskad o semestermode är on. Ska packa en kappsäck för man vet juh aldrig vart det bär av om man har ett öppet sinne. Ikväll kommer min förstfödde hem o det blir nog någe gott att käka o liten familjeträff i hemmets lugna vrå. Inga måsten, tänk så bra vi har det här i Svedala, lagstadgad betald semester, har tagit ut tre av årets fem veckor. Ska lugnt invänta energirikedom o kreativa men lata dagar - bara för att jag kan.

Dagarna går så fort, nu ska jag stanna tiden o bara vara här o nu. Fridens till er alla fina läsare, hoppas ni får en toppenmåndag//luvcatz


                                              

Av luvcatz - 12 juli 2015 16:48

Jag kommer inte att kunna åka ner till skåne för bloggträff hos härligaste Johanna. Hennes blogg är tokfin o ni får massor av sysselsättning om ni börjar följa den.

Hon anodnar en bloggträff o jag borde skämmas som inte orkar planera in en åktur på fyrtio mil för att medverka. 

Idag har jag köpt en solstol till balkongen o planerar ingenting i förväg. Den som lever får se, jag har jour nu, gör sista jobb veckan nästa vecka innan en välbehövlig tre veckors paus från verket.

Vecka 31 blir hektisk nog ändå känner jag. Jag har en älskad bror som fyller femtio samt en fin go o rar far som fyller 74 så bloggträffen passar inte in i mitt tidsschema.

Hepp, gå in här o kolla in bloggträffen - vem vet det kanske är du som åker  

Ouch, kolla in bilden - får man ha det så här gott en söndagkväll?? Life is a box of chocolate //luvcatz


                                              

Av luvcatz - 12 juli 2015 11:28

Av luvcatz - 11 juli 2015 17:45

De e ofta jag säger att tiden går för fort. Alla dagar, timmar som kommer och går - det kallas livet. De é inte ofta det är som Madonna sjunger - Time goes by, so slowly. Jag önskar att det vore så lite oftare. Nu är det snart dags för att se fram emot semestern. Lata dagar och förhoppningsvis sol har jag på önskelistan.Då tar jag av mig klockan o stannar tiden - because I´m worth it   

Våren har varit hemskt kall o regnig. Sommaren anländer senare och senare i vårt avlånga land, vart är vi på väg?

Hektiskt liv har nu slumrat in i ett härligt vardagslunk o jag njuter av att bara finnas till.


Jag älskar assecoarer, typ klockor dårå, de är både praktiska och kan kombineras ihop med utstyrseln så man kommer i rätt mood när man är riktigt upptagen, har en deadline att hålla eller för att de kan vara snygga o ligga i lådan när man njutar av de där få, varma, lata soliga dagarna.

Heeey, Watch my watches   


                                                                         


Fridens liljor till alla fina bloggare önskar jag idag//luvcatz Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2015 >>>

Gästboken - skriv till mig :)

Follow on Bloglovin

Bloggerfy

Fina bloggar

Fråga mig

2 besvarade frågor
Follow on Bloglovin

Tidigare år

google+

Besöksstatistik

Sök i bloggen

Arkiv

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se