luvcatz

Alla inlägg under oktober 2014

Av luvcatz - 26 oktober 2014 20:44

... att tantorna fick till tema ruggugla på helgens kryzz. Vi ville ha in lite glamour i vårt annars så hektiska vardagliga liv så vi prydde oss med en varsin klatschig boa. Man kan påstå att det glatt uppmärksammades av medpassagerare som nyfiket gärna kom fram o kände på boorna vi slängde runt oss o på de tydliga spåren vi lämnade efter oss på dansgolv o var vi än gick. Det låg svarta o röda fjädrar överallt.

Självklart var dans till Gretchens grymma musik huvudändamålet o vi förärade henne med en flaska Champagne o givetvis en boa så hon oxå fick känna värmen o flärden av en sådan kreation. Det var smockfullt på båten (lönehelg) o alla typer av människor befann sig på Östersjöns svallande hav, det var väldigt mycket sjögång men jag har aldrig haft anlag för sjösjuka o festen fortsatte hela natten. Gretchen bjöd på sig själv o var verkligen i sitt esse hela kvällen. Bandet som varvade showen föll mig inte i smaken så jag kunde lugnt o fint få välbehövlig vila från dansgolvet o sitta o njuta som åskådare, det var min bästa huskur för att samla kraft o energi efter sjukskrivningen. Bäst av allt var att ändå Gretchen efter sitt tuffa arbetspass kom ut o minglade med oss o bjöd på goda skratt o fina diskussioner om allt möjligt. Hon är väldigt lätt att umgås med o vi tantor fylldes av energi. Vi fick en gratistimme tillgodo tack vare omställningen till vintertid så det var skönt att sova ut i vågornas vagg o vakna upp som fräscha nyponrosor o bara njuta av god mat o gott sällskap o shopping.

Imorron äre business as usual - nästan.... fast på vårt fackliga kontor, det ska bli roligt att överta den rollen o jag behöver lära mig lite skit innan H går i pension. Ny dag - Nya utmaningar. Vad har ni fina läsare gjort i helgen?

//fridens


   

Av luvcatz - 24 oktober 2014 12:25

Så vare fredag igen, vädret är gråtrist o kallt fastän termometern pekar på nio grader celsius. Natten var lång o sömnen orolig. Trött fredag blirre! Igår fick ja ringa efter el&kylservice som kom o laga låset till luckan på tvättmaskinen - utmärkt snabb service - jag e toknöjd! Bokade även tid för nagelfix, de växer som ogräs o jag ligger liksom två veckor efter i mitt schema. Inte för att jag tänker stressa för den tiden kommer aldrig åter, jag börjar ny tideräkning post lasarettvistelse, idag är första dagen på resten av mitt liv o jag hade aldrig kommit igenom veckorna såhär smidigt utan stöd från mina söta föräldrar, tokgoa väninnorna o familj. Jösses, man har så mycket att vara tacksam för. Imorron blirre en lugn o sansad tantkryssning med nytt tema igen o jag kan lika gärna ligga i en hytt o vila med mina tantor, en av dem är iaf sjuksköterska   o man får uppleva lite glamour o flärd från dansgolvet eftersom finaste Gretchen är på scen igen. Cinderella har ju blitt vårat vardagsrum   Ingen har ju ännu dött av lite god music o härliga dansanta människor omkring sig. Livet går vidare o man måste fånga dagen - nu blirre en walk in da park// fridens


   Av luvcatz - 23 oktober 2014 14:25

Har chillat sjukskriven hemma snart en vecka! Det har regnat var dag i vårt vackra svearike o  jag tycker kylan är påtaglig. Endast runt fem grader om morgnarna - burr. Vintern är annalkande o det är dags att leta fram mössan för idag ska jag ge mig ut på veckans första rejäla prommis. 

Vaknade smärtfri så nu kan det bara bli bättre. På måndag börjar ny utmaning på jobbet - jag går över till att jobba fackligt o kommer att sitta på nytt kontor minst femtio procent av min arbetstid. Rollen blir vad jag gör den till - likväl som det praktiska för en klubbstyrelse måste fungera så bör även medlemmar bli hörda o känna sig delaktiga. Klarar jag det här? Luv life o en dag i taget är dagens ledmotiv. Jag önskar alla fina läsare en underbar torsdag//fridens


 

Av luvcatz - 16 oktober 2014 09:09

är bra att ha. Hamnade här natten till tisdag, för att smågrus från gallstenarna busade till det o täppte till flödet för bukspottkörtel o gallblåsa. Om de små "reningsverken" inte får jobba så får människan en kemisk inflammation - vilket gör in i helvetes ont - kan jag intyga.
Läkaren här é tokskön, han visar sig inte för ofta men när han gör det så tar han sig tiden att förklara exakt vad som hänt med mig o vad som måste hända o när det måste ske. Ni ser en förenklad anatomiritning här - visst é den tydlig o beskrivande ?
Sjuksköterskorna fnissade till för att jag hade två mobiler med mig ? jag försökte låta förnuftig när jag sa att den ena var jobb mob o den andra privat. Så de é hörrni!
Har levt på dropp, morfin o sömn. Just idag får jag dricka 500 ml valfri dryck så jag valde att börja dagen med kaffe - Vardagslyx! Det gäller att se skönheten i just denna dag. Hur är mina värden idag? Kommer ja kanske bli opererad? Elr blirre ännu en dag nerbäddad i rum 42 på vån 7 på sjukhuset//luvcatz

Av luvcatz - 10 oktober 2014 10:15

Bloggutmaning365 se gärna alla utmaningar här


"Länka en favoritscen ur en tvserie"


Maria är väl bara för godhjärtad//luvcatz

 

Av luvcatz - 9 oktober 2014 11:15

Av luvcatz - 9 oktober 2014 10:15

Höstveckan fortsätter med varma dagar o kalla regniga, blåsiga nätter o mornar... äre höst så äre!

Bloggutmaning365 se gärna alla utmaningar här


"Om du fick vara en karaktär ur en tvserie, vem vill du vara"?


Hmmmmm, skumt att tänka sig att vara nån påhittad karaktär. Det finns så många sköningar - skulle nog vilja vara Phoebe i teve serien friends, så härlig person o fantastisk låtskriverska... elr inte//luvcatz

 

 

 

Senaste inläggen

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Oktober 2014 >>>

Gästboken - skriv till mig :)

Follow on Bloglovin

Bloggerfy

Fina bloggar

Fråga mig

2 besvarade frågor
Follow on Bloglovin

Tidigare år

google+

Besöksstatistik

Sök i bloggen

Arkiv

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se